Lamot Bierhandel

Dorpsstraat 7
2590 Berlaar
03 482 13 01
03 422 57 10

Bierhandel Lamot, uw drankenspecialist in Berlaar

Snelle thuisbezorging
Zoekt u een bierhandel die snel, stipt en verzorgd werkt? Dan moet u bij LAmot zijn. Niet toevallig vertrouwen bedrijven, particulieren en verenigingen sinds 1999 op onze onberispelijke service. Periodieke leveringen voor uw zaak of een eenmalige service voor uw evenement? Wij zijn uw partner als het op dranken aankomt!

 

Royaal assortiment
Onze drankencentrale in Berlaar? Die is beslist de grootste van de regio. U vindt er een ruim assortiment van dranken en meer. We bieden u verschillende merken aan van:

-      bieren: pils, geuze, tripel, trappist, stout, …

-      wijnen, cava’s en champagnes

-      sterke dranken: porto, sherry, cognac, whisky en rum

-      frisdranken en fruitsappen

-      melkproducten

-      snoepgoed

-      wenskaarten

 

Origineel geschenk: wijn- en biermanden
Bent u op zoek naar een verrassend cadeau voor een lekkerbek? Dan brengt u het best een bezoek aan Bierhandel Lamot. We beschikken over prachtige manden met authentieke bieren en wijnen. U kiest voor een pakket met streekgebonden producten of buitenlandse klassiekers. Maar u stelt natuurlijk ook zelf uw mand samen als u dat wilt. Wat u ook doet, uw vrienden zijn beslist in de wolken van uw smakelijke en stijlvolle geschenk.

 

Bieren, wijnen of frisdranken? Bierhandel Lamot in Berlaar heeft alles in huis om uw dorst te lessen. En we leveren ook aan huis. Bestel meteen!

Maandag Gesloten
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag Gesloten

 Bereken route

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review